Temassız Bi̇yometri̇k Geçi̇ş Çözümleri̇
20 Mart 2022, Pazar
Temassız Biyometrik Geçiş Çözümleri
Temassız Biyometrik Geçiş Çözümleri

Sisteme tanımlanan iris, yüz, parmak izi gibi biyometrik verileri işleyerek, herhangi bir yere dokunmadan güvenli şekilde giriş-çıkış yapılmasını sağlar. Arka planda çalışan derin öğrenme algoritmaları ile doğruluk payını en üst seviyeye taşır. Temassız erişim özellikleri günümüzün en önemli sorunlarından biri haline gelen hijyen konusuna da çözüm getirir.

Temassız biyometrik geçiş kontrol sistemleri iş yerlerinde, mağazalarda ve giriş-çıkışın kontrol edilmesi gereken tüm alanlarda kullanılabilir. Yazılım desteği* ile çalışanların ya da ziyaretçilerin ateş ölçümü ve maske kontrolünden geçmeden giriş yapmalarını engeller.

Belirlenen alanlarda (kantin, yemekhane, teras) metrekareye göre belirlenen maksimum kişi kapasitesine kadar girişe izin verir. Maksimum kişi sayısına ulaşıldığında çıkış yapılmadan yeni girişe izin vermez.

Geriye dönük kontrol olanağı sayesinde hastalığa yakalanan kişilerin geçtiği kapılardan başka kimlerin geçtiği bilgisine kolayca erişim sağlanır.

*C-Cure 9000

İris Tanıma Sistemi, her insanda farklı olan ve kopyalanması mümkün olmayan irisi okuyarak geçiş yapmaya olanak verir.

Yüz Tanıma Sistemidudak, burun, çene gibi noktalardan 256 basamaklı tanımlama işlemi ile doğrulama yapar.

Temassız Parmak İzi Tanıma Sistemi,  parmak izi okuyucu sensörün üzerinden bir kez geçen 4 parmağı 3D olarak algılar ve anında doğrulama yapar.

Temassız Biyometrik Sistemlerin Faydaları

✓Hızlı algılama yetenekleri ile beklemeden geçişe imkan verir.

✓Canlı ya da geçmişe dönük kayıtlar üzerinden olay takibi yapılabilir.

✓Hem giriş-çıkış yönetimi yazılımlarıyla hem de diğer elektronik güvenlik çözümleriyle entegre çalışabilir.

✓Ek yazılımlar ile bordrolama, anlık yer bildirimi, yol haritası, e-posta ile bilgilendirme, acil durum yoklaması gibi farklı özellikler kazandırılabilir.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın